Dziś obudowa którą wykonałam na zamówienie. Klientka była bardzo wyrozumiała, czekała na nią ponad miesiąc. Najpierw nawalił sprzedawca na allegro a później mnie pochłonął remont. Ale jestem bardzo zadowolona z efektu, podobnie jak klientka ;)
Przypominam że dziś i jutro jestem na Giełdzie Minerałów W Pałacu Kultury. Zapraszam do sali " Trójka" do strefy młodego projektanta ;)
LL
Śliczna!
OdpowiedzUsuńMyślę, że warto było czekać! :) Jest cudowna!
OdpowiedzUsuńMmmmmm.....smakowita obudowa :) i jak perfekcyjnie wykonane słodkości :) Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńale słodkie ^,^
OdpowiedzUsuńnext-smile01.blogspot.com
Przesłodka ta obudowa, po prostu arcydzieło!
OdpowiedzUsuńLemonku kochany! Mam do Ciebie pytanie. Widzę, że masz "milkową" czekoladkę i chciałabym, abyś zdradziła nam jak ją zrobiłaś. :) Przeczytałam w internecie, że można odbić napis z prawdziwej czekolady, jednak mi wyszedł zbyt płaski i go prawie nie widać. A chciałabym, żeby był on nieco bardziej głębszy. POZDRAWIAM + smakowite masz te prace. :)
OdpowiedzUsuńJa sobie kiedyś zrobiłam foremkę z kostki. Trzeba bardzo dobrze odpić. Najlepiej wcześniej zmrozić kostkę czekolady żeby była twarda
UsuńO Boziuniu! Jaka piękna. Tez chce taka swoją, oryginalna. Jeśli jest taka możliwość to odezwij się do mnie. Chciałabym złożyć zamówienie.
OdpowiedzUsuńOolucha@gmail.com
czy to są prawdziwe słodycze?
OdpowiedzUsuńCudne są! Mam pytanie: Z czego jest ta polewa? Rozkminiam dnie i noce i nie wiem! Bo przecież liquidu na sylikonie nie upiekę :D.
OdpowiedzUsuńtestowałam tu klej który sama barwiłam, ale z efektu nie jestem w 100% zadowolona
UsuńDziękuję za odpowiedź ;), a ogólnie z czego robisz polewę na te obudowy :)?
OdpowiedzUsuńChciałabym dowiedzieć się jaka jest cena takiej obudowy?
OdpowiedzUsuńbędę wdzięczna za wszelkie informacje : to_ja_ula@op.pl :)